Tahko, tuo laskettelijoiden ja golfinpelaajien paratiisi. Ja on täällä muutama puupää jotka ui, pyöräilee ja juoksee...

Jännitys, odotus, ahdistus, pelottaa... Kuitenkaan ei malta odottaa huomista ja toisaalta toivoo ettei tarttis mennä viivalle. Ei tarttis kokea sitä jännitystä ja ahdistusta ennen lähtöä. Ei sitä pesukonetta uinnin alussa. Ei tarttis tuntea pelkoa hukkumisesta... Ei kokea sitä tunnetta, kun jalat ei enää jaksa polkea pyörällä mäkiä ylös tai kun polvet huutaa kivusta ja särystä juoksun aikana. Kun tietää mitä kaikkea on käyty läpi, että on edes päästy tähän pisteeseen. Mitä ite on joutunut tekemään ja mitä perhe on joutunut kestämään. Onneks se perhe on täällä mukana. Elämässä nämä hetket. Kiitos.

Maanantaina, kun tultiin Tahkolle oli jo hieman odottava tunnelma. Onneks tähän päivään asti oli niin paljon touhua ja tekemistä tenavien kanssa niin ei ole paljon ennättänyt miettiä tulevaa... =) Ainoastaan aamulenkeillä hieman on tullut käytyä läpi kisaa ja kisareittiä. Uintireitti kääntyy mökin rannan laiturin kohdalta. Pyöräreitti käytiin ajamassa läpi jo keskiviikkona. Oikein mukavan hapokas reitti. Ja jokaisen ylämäen jälkeen tuli alamäki... =) Juoksureitti kiertää ympäri asutusta ja menee aivan mökin pihasta. Ja Rami lupas huutaa niin kovaa, että kuuluu järveen asti... =)
Vasta tänään kisainfossa todellisuus iski... väkeä  vajaat 800 ja omassa sarjassa lähes 300. =)
Tankkaus on sujunut hyvin. Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Samoin juomapuoli on ollut kunnossa. Kisan aikainen energia on myös valmiina. Kaikki on siis valmiina. Enää pitää vain uida, pyöräillä ja juosta. Ei olis enää paljoa vailla... Alle 13 tuntia ja pamahtaa...

Kommentit

  1. Siistiä olla mukana tässä �� Mukana ku peräpukama, ystävä rakas �� Huomenna huudetaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIH!!! Oli kyllä niin upeaa kun olitte mukana. =)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Roadtrip to Norway 16.-21.7.2017

Ironman Lahti 70.3

NutsKK 166 km, toinen yritys